Tijdens de Global Leadership Summit gaan topsprekers uit bedrijfsleven, wetenschap, kerk en non-profit in op actuele thema's. Een uitgelezen kans om te leren van professionals en inspiratie en praktische toerusting te ontvangen om in je eigen omgeving het verschil te maken!


Vier actuele thema's

Dit jaar zijn er vier actuele overall thema's:

  • Proactief leiderschap in onzekere tijden; met onder andere Shola Richards die spreekt over de noodzaak van innerlijke beschaafdheid om samen als team te slagen in je missie, en Albert Tate die ingaat op de vraag welke lessen we hebben geleerd in het afgelopen jaar en op welke manier die worden getest. Ontdek wat je als leider nodig hebt om met de uitdagingen van nu om te gaan. 
  • Leiderschap en emotionele duurzaamheid; Craig Groeschel daagt je uit om dwars door pijn, onzekerheid en chaos te volharden en te groeien als leider en een grotere impact te hebben, en Bianca Juárez Olthoff scherpt ons denken over ons zelfbeeld, onze identiteit en onze motieven - je bent uitgekozen om te leiden, ongeacht de situatie! Verder spreken Michelle Poler over het overwinnen van angst en psycholoog Henry Cloud over leiderschap en geestelijke gezondheid.
  • Zelfleiderschap; Dr. Francesca Gino deelt uit haar wetenschappelijk onderzoek over 'rebellentalent' en helpt leiders te ontdekken hoe je regels die je beperken, kan doorbreken. En Juliet Funt wijst op het belang van balans en rust in je agenda, en reikt praktische tools daarvoor aan. Daarnaast gaat Richard Montañez in op eigenaarschap, inspiratie en impact.
  • Bestendig, risico nemend leiderschap; leer van Rich Wilkerson Jr. hoe je je leiderschap ontwikkelt en overeind blijft bij alle inspanning die je als leider levert. Malcolm Gladwell geeft krachtige voorbeelden van leiders die vanuit een besef van urgentie om te innoveren grote risico's nemen wat een domino-effect heeft op hun omgeving. En Jamie Kern Lima laat overtuigend zien dat veerkracht loont.


De eerste dag van de GLS vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 november (identiek programma) op diverse locaties in ons land, en dag twee op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari (identiek programma). Kom ook, ontwikkel je leiderschap en vergroot je impact in jouw kerk, organisatie of bedrijf! 

 

Bestel je ticket

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.