Het is ons verlangen dat we als christenen steeds meer van Gods koninkrijk mogen laten zien. Een van de manieren waarop we je daarin willen ondersteunen, is door de Global Leadership Summit. Als jij wil groeien in je leiderschap en wil ontdekken hoe jij in jouw omgeving van invloed kunt zijn, mag je deze unieke conferentie niet missen!

Visie en praktische tools
Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten. Topsprekers als Craig Groeschel, Henry Cloud, Juliet Funt en Albert Tate gaan in op actuele leiderschapsthema’s, en reiken je visie en praktische tools aan om je vaardigheden te ontwikkelen en te ontdekken hoe je de mensen die je leidt, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die een belangrijke invloed heeft op christenleiders die deelnemen - waar je ook leidt!

Diverse opties
In november hebben we de eerste dag van deze GLS seizoen 2021/2022 georganiseerd. Tijdens de GLS in januari bieden we niet alleen dag twee aan, maar is het ook mogelijk om de GLS als geheel te volgen. Op 27 (dag 1) en 28 (dag 2) januari organiseren we deze complete GLS live in Ede (en via livestream op diverse locaties). Zaterdag 29 januari wordt het programma van dag 2 herhaald op diverse hostlocaties. Een unieke kans om het programma samen met anderen in jouw regio te volgen, te netwerken en relaties te bouwen.

Alle opties op een rijtje:

  1. Dag 1 gemist? Op 27 januari kun je de GLS volgen in Ede en via livestream op een aantal hostlocaties (Amsterdam, Haarlem en Maastricht).
  2. Het programma van dag 2 is op 28 en 29 januari te volgen: live in Ede (28 januari) of via livestream op diverse hostlocaties.
  3. Je kunt natuurlijk ook de hele GLS meemaken (27 januari en 28/29 januari).
  4. Zowel dag 1 als dag 2 (of beide) zijn online te volgen.

De diverse locaties organiseren de GLS op wisselende dagen; op het aanmeldingsformulier worden de exacte data vermeld.

Samen sterk - sponsoren GLS
In ons verlangen om Gods koninkrijk steeds meer zichtbaar te maken in onze omgeving – dichtbij of ver weg – staan we natuurlijk niet alleen. We zijn dankbaar voor onze sponsoren, die elk met hun eigen visie en expertise een uniek stukje van dat koninkrijk vormgeven. Zij maken het met hun bijdrage mogelijk dat de GLS ook dit jaar weer gerealiseerd kan worden. Tegelijkertijd is het voor jou als deelnemer een mooie kans om opnieuw of voor het eerst kennis te maken met deze inspirerende organisaties!

Sponsoren GLS
Aanmelden 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.