Eunice Nahuis en Ruben Flach gaan samen de Global Leadership Summit op 5 en 6 maart hosten. Daarmee slaan Stichting Opwekking en Groot Nieuws Radio de handen ineen om leiderschaps­ontwikkeling voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Twee hosts
Eunice Nahuis presenteert elke maandag, vrijdag en zaterdag het programma Brandstof op Groot Nieuws Radio. In dit programma vertellen verschillende christenen hoe God in hun leven werkt. Over leiderschap zegt ze: "Als journalist maak ik onderwerpen graag concreet om het beter te begrijpen. Leiderschap is een groot begrip, waarmee je alle kanten op kunt, maar volgens mij begint het bij de belangrijkste persoon die je leidt. Dat ben je zelf. Jouw keuzes bepalen hoe je je leven indeelt. Dit is niet mijn eigen inzicht, maar toen ik het ooit las kwam dat grote woord leiderschap ineens heel dichtbij." Ruben Flach is directeur van Stichting Opwekking, die de Global Leader­ship Summit al zo'n tien jaar organiseert, en was ook daarvoor al lange tijd betrokken bij leiderschapsontwikkeling. 

Eendaags event, twee thema-avonden
De GLS wordt dit jaar georganiseerd als eendaags online event op 5 maart - met een extra dag op 6 maart vanwege de grote belangstelling - en twee avonden. Het programma voor 5/6 maart bestaat uit zeven inspirerende sprekers die hun kennis en ervaring delen, zoals Craig Groeschel, Albert Tate, Nona Jones, Marcus Buckingham en Sadie Robertson Huff, met daartussen verwerkingstijd in kleine groepen. Aansluitend worden er twee avond­bijeen­komsten georganiseerd rondom een thema: Taste of GLS. Op 18 maart gaan Joël Aerts en dr. Ben Tiggelaar in op het thema 'Leider­schap in crisistijd', en op 15 april spreekt Inez Petter over 'Leiderschap en time­management'. 

Iedereen heeft invloed
Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten! Je krijgt unieke mogelijkheden aangereikt om je vaardigheden te ontwik­kelen en te ontdekken hoe je de mensen aan wie je leidinggeeft, kunt helpen zich te ontwikkelen. De GLS heeft zichzelf bewezen als een conferentie die grote impact heeft op leiders.

Wil jij groeien in leiderschap en op de plek waar jij actief bent - je gezin, wijk, kerk, bedrijf of organisatie - ontdekken hoe jij je invloed kunt inzetten voor verandering en transformatie? Meld je dan snel aan voor de GLS! Deelname is gratis maar vooraf registreren is noodzakelijk. Deelnemers ontvangen een programmaboekje thuisgestuurd.

Ik meld me aan voor de GLS

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.