Het bericht dat de Global Leader­ship Summit dit jaar gratis wordt aangeboden om leiders een helpende hand te bieden in deze tijd waarin leiderschap onder druk staat, is goed ontvangen. Inmiddels hebben er zich 1000 deelnemers aangemeld, en is besloten om op 6 maart een extra dag in te lassen.

Groot enthousiasme
We zijn dankbaar voor het grote aantal deelnemers dat zich heeft opgegeven, en willen graag nog meer mensen de kans bieden om dit unieke en actuele leider­schaps­­onderwijs te volgen. In een tijd waarin er veel op leiders afkomt en de druk toeneemt, is het ons verlangen en onze visie om leiders toe te rusten, hen te inspireren en hun tools aan te reiken om zich te ont­wik­kelen in hun leiderschap. Daarom bieden we een extra dag aan op zaterdag 6 maart, met een identiek programma als op 5 maart. Er staan zeven inspirerende toespraken op het programma van o.a. Craig Groeschel, Albert Tate, Nona Jones, Marcus Buckingham en Sadie Robertson Huff, met daartussen verwerkings­tijd in kleine groepen. Het eendaagse event wordt gevolgd door twee thema-avonden: op 18 maart en 15 april.

Ticket omzetten
Indien gewenst is het mogelijk om tickets van vrijdag naar zaterdag kosteloos om te zetten. Dat kun je als deelnemer zelf doen: via het account waarmee je je geregistreerd hebt, kun je inloggen en de vrijdag annuleren. Vervolgens ontvang je een link waarmee je je voor de zaterdag kunt aanmelden. Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met registratie@opwekking.nl.

Meer praktische en inhoudelijke informatie over de Global Leadership Summit is te vinden op www.globalleadershipsummit.nl.


Aanmelden 5 maart 
Aanmelden 6 maart

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.