De Global Leadership Summit reikt visie en praktische tools aan om te groeien in je leiderschap en je invloed te vergroten. Om deze unieke leiderschapsconferentie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, is besloten om ook een online variant aan te bieden. 

Op locatie en online
Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS op vrijdag 12 of zaterdag 13 november (dag 1 - identiek programma), en vrijdag 28 of zaterdag 29 januari (dag 2 - identiek programma) die op diverse locaties plaatsvindt en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Je bent van harte welkom op de hoofdlocatie in Ede, of op de hostlocaties in Groningen, Haarlem, Drechtsteden, Gouda en Voorthuizen om het programma samen met anderen te volgen, te netwerken en relaties te bouwen. Komt het je beter uit om de GLS online te volgen vanuit je eigen huis, dan is dat ook mogelijk! 

Programma 12/13 november
Kenmerkend voor de Global Leadership Summit is de keuze voor actuele thema’s die in deze veeleisende tijd relevant zijn voor leiders. Op dag 1 kun je de volgende sprekers verwachten:

  • Craig Groeschel - Ontwikkel je leiderschapscapaciteit
  • Juliet Funt - Tijd maken voor reflectie
  • Malcom Gladwell - Urgentie om te innoveren
  • Michelle Poler - Omgaan met angst (voor anderen)
  • Shola Richards - Respect op de werkvloer
  • Bianca Juárez Olthoff - Geroepen om te leiden

Laat je inspireren door topsprekers uit kerk, bedrijfsleven, samenleving en wetenschap en meld je vandaag nog aan!

Ik kom naar de GLS Ik kijk de GLS online

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.