Op 6 en 7 augustus vond de Global Leadership Summit plaats. Rechtstreeks vanuit Amerika werd deze digitale conferentie wereldwijd live door meer dan 400 duizend leiders gevolgd. Op dit moment bereiden we ons voor op het komende GLS-seizoen in Nederland, wat zeker anders zal zijn qua verloop dan andere jaren.

Global Leadership Summit in Nederland
Hoe het komende GLS seizoen eruitziet, kunnen we nog niet concreet zeggen. Op dit moment verkennen we verschillende opties, zoals digitale bijeenkomsten, kleinere groepen in lokale kerken of een combinatie van beide. Ons verlangen is om juist in deze tijd een GLS neer te zetten die aansluit bij wat leiders nodig hebben: een Summit die visie en focus geeft. Die jou als leider helpt  scherp te stellen op prioriteiten voor nu en visie en tools aanreikt om leiding te geven in en aan verandering. We gebruiken de maand september om de plannen verder uit te werken en zullen aansluitend de communicatie daarover starten. Houd hiervoor onze communicatiekanalen in de gaten.

Boeiend en gevarieerd sprekersaanbod
De GLS staat bekend om de unieke mix van topsprekers uit allerlei vakgebieden en achtergronden: uit kerk, samenleving, bedrijfsleven en wetenschap. Dit jaar zijn onder andere Graig Groeschel, Albert Tate, Nona Jones en Michael Todd te horen, voorgangers van kerken en invloedrijke bedieningen. Daarnaast ook jonge inspirators als Sadie Robertson Huff (influencer) en de Braziliaanse oud-voetballer Kaká en sprekers uit de zakelijke wereld en wetenschap zoals Marcus Buckingham, Rory Vaden, Vanessa Van Edwards en Amy Edmondson.
 

Naar het sprekersoverzicht

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.