Met de Team Edition van de Global Leadership Summit 2020 heb je op elk gewenst moment toegang tot uniek leiderschapsonderwijs. Leer van inspirerende leiderschaps­inzichten en -ervaringen van alle topsprekers van de GLS - en til je leider­schap naar een hoger plan.

Vernieuwd
De GLS Team Edition is vernieuwd. Naast alle toespraken van de GLS 2020 en 2019 - voor het grootste gedeelte Nederlands ondertiteld - zijn dit jaar voor het eerst ook alle outlines, de gesprekhandleiding en bonusvideo's digitaal beschikbaar. Daarmee heb je als team alle tools in handen om optimaal gebruik te maken van alles wat de GLS je aanbiedt. De outlines zetten de onderwerpen die aan de orde komen overzichtelijk op een rijtje, en door de gespreksvragen word je uitgedaagd om het onderwijs direct op je eigen situatie toe te passen. Zo heb je na afloop van elke sessie een stappenplan om in praktijk te brengen - voor jezelf of samen als team. 

GLS Team Edition App
De Team Edition is toegankelijk via een inlogcode; na het activeren van je code via je browser (niet via hierna genoemde app!) heb je een jaar lang 24/7 toegang tot alle content, niet alleen op je computer maar ook via de handige GLS Team Edition App. Dat geeft je maximale vrijheid: waar je ook bent, en met welk device je ook wilt inloggen - overal kun je actief aan de slag met jouw eigen ontwikkeling als leider. En bij elke sessie kun je je eigen notities maken en aandachtspunten noteren. Download de GLS Team Edition App in de App Store of via Google Play.

 De Team Edition is te bestellen in onze webwinkel. 


Bestel direct

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.