De registratie voor de Nederlandse editie van de Global Leadership Summit - een van de grootste leiderschapsconferenties wereldwijd – is van start. Deze unieke tweedaagse conferentie van Willow Creek is gericht op het toerusten en inspireren van (christen)leiders in de breedste zin van het woord. Sprekers van wereldklasse die hun sporen hebben verdiend in wetenschap, maatschappij, kerk en bedrijfsleven zoals John Maxwell, T.D. Jakes, Simon Sinek en Danielle Strickland delen hun best lessons. Daarnaast is er in het programma bewust verwerkingstijd ingepland zodat je de aangereikte tools - samen met je team - kunt vertalen naar je eigen omgeving.

Half augustus wordt het startschot voor de Summit van 2018/2019 gegeven op de plek waar het allemaal begon: in Chicago. Vanuit de visie dat goed, gezond en geïnspireerd leiderschap de basis vormt voor gezonde kerken en organisaties organiseert de Willow Creek Association al jarenlang de GLS. Speerpunten daarbij zijn leiderschapsontwikkeling, visie-overdracht en praktische toepasbaarheid. Vanuit Amerika wordt het onderwijs vervolgens in meer dan 135 landen en meer dan 60 talen aangeboden door lokale organisaties.

Tijdens de GLS in Chicago wordt ook het sprekersaanbod voor de Nederlandse Summit vastgesteld, die in het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019 op verschillende locaties verspreid over Nederland plaatsvindt. Kijk hier voor data en locaties.

Wil je groeien in leiderschap en je door God gegeven mogelijkheden en talenten benutten? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn! Geef je vandaag nog op via www.truetickets.nl/gls.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.