Op 5 en 6 augustus vond de jaarlijkse Global Leadership Summit plaats. Rechtstreeks vanuit Amerika werd deze digitale leiderschapsconferentie wereldwijd live door meer dan 400 duizend leiders gevolgd. We zijn enthousiast over deze geweldige kans om te groeien in leiderschap, en zien ernaar uit deze lessen te delen! 


Direct tickets bestellenData en locaties

Iedereen wint als een leider zich ontwikkelt! Daarom willen we jou als leider van harte uitnodigen voor de GLS op vrijdag 12 of zaterdag 13 november (dag 1 - identiek programma), en vrijdag 28 of zaterdag 29 januari (dag 2 - identiek programma). Ontvang inspiratie van topsprekers en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. De hoofdlocatie van de GLS is Apeldoorn, en vanaf deze plek wordt de conferentie via livestream uitgezonden naar regionale hostlocaties. Zo kun je in je eigen regio de GLS bijwonen en andere leiders uit je omgeving ontmoeten en netwerken. Je kunt je opgeven voor Apeldoorn, of voor een van de hostlocaties in Ede, Gouda, Gorinchem, Groningen, Rotterdam, en Voorthuizen.

Sprekers met impact
De GLS staat bekend om de unieke mix van topsprekers uit allerlei vakgebieden en achtergronden: uit kerk, samenleving, bedrijfsleven en wetenschap. Dit jaar zijn onder andere Craig Groeschel, Albert Tate, Bianca Juárez Olthoff en Rich Wilkerson jr. te horen, voorgangers van kerken en bedieningen die krachtige input geven hoe je in deze uitdagende tijd leiding kunt geven. Michelle Poler - oprichter van Hello Fears! psycholoog Henry Cloud, en Shola Richards inspireren je om authentiek te zijn en niet alleen anderen maar ook jezelf te leiden. En verder ontvang je waardevolle inzichten van gedrags­wetenschapper Dr. Francesca Gino, selfmade zakenman Richard Montañez en journalist Malcolm Gladwell  om vanuit passie je plek als leider in te nemen.
 

Bestel je ticket

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.