De Global Leadership Summit is de jaarlijkse, wereldwijde conferentie met topsprekers uit kerk, samenleving, bedrijfsleven en wetenschap, bedoeld voor iedereen die wil groeien in leiderschap. Zojuist is de registratie voor seizoen 2021-2022 van start gegaan. 

Direct tickets bestellen

 

Waarom de GLS?
“In een wereld die herrijst uit de crisis is gezond leiderschap essentieel. Door bewust te kiezen voor ontwikkeling van vaardig­heden, karakter en geestelijke en emotionele gezondheid kun je een positieve bijdrage leveren aan de wereld om je heen. Dat is leiderschap.” Dat is volgens Ruben Flach, directeur van Opwekking, de reden dat we komend seizoen weer een GLS organiseren in Nederland. We staan voor een uitdaging die veel zal vragen van leiders, maar als je opnieuw focust op de missie en de visie van je eigen leven en die van je organisatie, bedrijf of kerk, is het goed mogelijk dat je ineens gaat zien dat deze tijd kansen en mogelijkheden biedt. Laat je inspireren tijdens de GLS!

Voor wie?
De GLS is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met leiderschap of daarin wil groeien en zich wil ontwikkelen. En dan gaat het om leiderschap in de meest brede zin van het woord, want iedereen heeft invloed: of je nu een kerk of organisatie vertegen­woordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet. De GLS inspireert, reikt Bijbelse principes en praktische tools aan om jouw unieke talenten en vaardigheden te ontwikkelen en direct in te zetten op de plek waar jij bent. Zodat Jezus wordt gezien en geëerd in je leven, en jouw omgeving daardoor verandert.

Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS op vrijdag 12 of zaterdag 13 november (dag 1 - identiek programma), en vrijdag 28 of zaterdag 29 januari (dag 2 - identiek programma). Meer informatie en aanmelden via onderstaande button. 

 

Meer informatie

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.