We krijgen veel mailtjes en telefoontjes over de ontwikkelingen met de coronabesmettingen. Deze hebben vandaag een recordhoogte bereikt. We hebben besloten om de GLS op locatie wel door te laten gaan en hebben alle nodige maatregelen genomen om dit veilig te laten verlopen.

Bij binnenkomst kunnen handen worden gereinigd en worden er mondkapjes ter beschikking gesteld. We raden alle deelnemers nadrukkelijk aan om deze te gebruiken. In de zaal heeft iedereen een vaste zitplaats aan een tafel, waar maximaal 4 personen aanschuiven. In de wandelgangen houden we rekening met elkaar en we schudden geen handen. We zullen het lopen zoveel mogelijk beperken Tijdens de pauzes kan er koffie gehaald worden en ook lunch. Iedereen wordt verzocht om deze op de eigen plek te gebruiken.

Online GLS ook mogelijk
Mocht je je toch niet op je gemak voelen om een fysieke GLS bij te wonen, willen we je de mogelijkheid bieden om de GLS digitaal te volgen. We zullen daarom alle aangemelde deelnemers een link sturen. Ook in de digitale GLS is er mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. De verwerkingsmomenten zullen in online groepen gebeuren in de ‘break-out rooms’.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.