In dit videodrieluik gaat Craig Groeschel in op de vraag hoe je leiding­geeft in een tijd van crisis en verandering. Hoe gaan we als leider om met deze corona­crisis? En hoe leid je als je geen idee hebt wat er gaat komen?

Onverwachte problemen en ongekende kansen
Een crisis zorgt voor onverwachte problemen maar biedt ook ongekende kansen voor leiders van kerken en bedrijven. Tom DeVries, president en CEO van het Global Leadership Network, spreekt hierover met GLS-spreker Craig Groeschel. Hij deelt wat hij recentelijk heeft geleerd over wat er nodig is om in een periode van crisis en verandering goed leiding te geven en te blijven innoveren. In deel twee gaat hij specifiek in op niveaus van effectiviteit en deel drie heeft als thema ‘Leiden door de storm heen’.

Wie is Craig Groeschel
Craig Groeschel is senior pastor van Life.Church, een vernieuwende kerk die op verschillende locaties in de Verenigde Staten - en wereldwijd via internet - samenkomt. Life.Church heeft de YouVersion Bible App ontwikkeld, die overal ter wereld wordt gedownload. Groeschel staat in de top 25 van CEO’s in kleine en middel­grote Amerikaanse bedrijven, is bestseller­auteur en internationaal spreker. Hij presenteert de Craig Groeschel Leadership Podcast met meer dan 1 miljoen downloads per maand.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.