Een wijziging of annulering dient schriftelijk of per e-mail via registratie@opwekking.nl doorgegeven te worden. Vermeld hierbij altijd je registratienummer. Dit kan uiterlijk tot en met 29 mei (de dag vóór Hemelvaartsdag). Let op: telefonisch een annulering doorgeven is niet mogelijk. Ook tijdens de conferentie kunnen er in de informatietent geen wijzigingen in het aantal personen of parkeerkaarten aangebracht worden in je registratie.

Bij het verwerken van een wijziging worden € 2,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Alleen bij de annulering van een baby van 0-2 jaar en/of een wijziging van een kampeermiddel worden deze kosten niet berekend. Bij iedere (extra) wijziging worden de administratiekosten in rekening gebracht. Voorkom dus kosten door je registratie zorgvuldig in te vullen.

Een volledige annulering van je registratie kan vóór Hemelvaartsdag. Er worden dan € 21,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Vanaf Hemelvaartsdag betaal je het volledige bedrag van je nota. Ook als je de conferentie niet bijwoont zonder voorafgaande annulering wordt het gehele notabedrag in rekening gebracht.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.