Het thema van Opwekking TEENZONE 2019 is Focus, omdat wij ons mogen focussen op Jezus. We leggen de focus op Jezus omdat, wanneer Hij in het centrum van ons leven staat, dit elk aspect van ons leven beïnvloedt. Als we Jezus betrekken in onze vriendschappen, heeft dat invloed op onze vriendschappen. Betrekken we Hem in onze relaties, onze school, onze hobby’s, dan krijgt Hij ook daar invloed. Hebben we zorgen en kiezen we ervoor om daarin naar Jezus te kijken, dan heeft dat invloed op onze zorgen. Niet dat onze zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar wel dat onze kijk daarop veranderd wordt. Als we onze zo focussen op Jezus is de kans vrij groot dat we onder de indruk te raken van hoe gaaf en machtig Hij is. Dat moet bijna wel invloed hebben op hoe wij naar huis gaan; onder de indruk van Jezus, vol van de Heilige Geest getuigen over een liefdevolle Vader die iedereen wil aanraken.

Tijdens de samenkomsten merk je dat we onze focus op Jezus hebben doordat we kijken naar zeven indrukwekkende verhalen uit het leven Jezus.

Polsbandje

Wil je de TEENZONE ook meemaken? Dat kan! Tenminste, als je minimaal in de brugklas zit en maximaal 17 jaar oud bent. Het enige dat je nodig hebt is een polsbandje en die kan je GRATIS ophalen bij de poort. Neem wel even je ID-bewijs mee, dan weten we zeker dat je een tiener bent. O, en denk alvast even na over je polsbandje, je mag namelijk kiezen welke kleur je wil!

Je polsbandje ophalen kan vrijdag vanaf 14.00 uur. Op alle andere dagen kan dat wanneer de TEENZONE open is.Opwekking TEENZONE wordt georganiseerd door Stichting YOUth & I in opdracht van Stichting Opwekking.

pc-tienerprogramma

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.