Er zijn verschillende extra voorzieningen voor bepaalde doelgroepen.

Kamperen mindervaliden

Tijdens de conferentie is een gedeelte van het kampeerterrein gereserveerd voor mindervaliden en mensen die vanwege gezondheidsproblemen niet ver kunnen lopen of stroomvoorziening nodig hebben. Zij kunnen hun auto op een parkeerplaats in de buurt van dit kampeerterrein parkeren. Om een plaats op dit terrein aan te vragen, kun je je als kampeerder registreren en vervolgens een aanvullende e-mail sturen naar registratie@opwekking.nl met daarin je registratienummer en de reden van je aanvraag.

Naar aanleiding van je aanvraag ontvang je een bevestiging per e-mail. Je ontvangt voorafgaand aan de conferentie geen bevestiging per post voor het mindervalidenterrein.

Houd er ajb rekening mee dat een plaats op het mindervalidenterrein alleen bedoeld is voor jezelf en je eventueel meekomende gezinsleden. In verband met de beperkte ruimte op het mindervalidenterrein is het helaas niet mogelijk om hier samen met vrienden en kennissen te kamperen. 

Kamperen moeilijk lerenden

In samenwerking met Opwekking biedt de Pinnenburg tijdens de conferentie de mogelijkheid samen te kamperen aan mensen die moeilijk lerend zijn. Er is een tent waar de deelnemers elkaar ontmoeten, en verder is het de bedoeling dat iedereen overdag en 's avonds (een gedeelte van) het jongeren- of volwassenenprogramma bijwoont.

Voor de maaltijden wordt gezorgd. Voor een slaaptentje en kampeerspullen moet zelf gezorgd worden. Registreren kan rechtstreeks via www.pinnenburg.nl (dus dat hoeft niet via Opwekking). Meer informatie is verkrijgbaar bij de Pinnenburg: 0341-361230.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.