Afbouwen en opruimen is een zware klus en iedereen die zijn steentje daaraan wil bijdragen, is van harte welkom. We hebben hier dringend meer mensen bij nodig. De ervaring van de afgelopen jaren is dat we tijdens de opbouwweek voldoende hulp hebben, maar dat de afbouw op slechts een paar schouders terechtkomt. Denk er eens over na of je je vakantiedagen dit jaar ná de conferentie kunt opnemen, in plaats van ervoor. Je hulp is meer dan welkom.

Als je meehelpt bij de afbouw kun je je tent/caravan zonder kosten laten staan. De sanitaire voorzieningen blijven beschikbaar en voor maaltijden wordt gezorgd.

Op dinsdagmorgen verzamelen de werkers zich om 08.00 uur in het medewerkersrestaurant voor het ontbijt. Daarna wordt iedereen ingedeeld in werkgroepen.

Belangrijke informatie op- en afbouw

  • De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Vanwege de vele werkzaamheden is het conferentieterrein tijdens de afbouwweek geen veilige omgeving voor kinderen.
  • Je mag als je meewerkt verplaatsen naar het medewerkersveld en je kunt ook mee-eten.
  • Mee-eten tijdens afbouw is alleen mogelijk voor vrijwilligers die meewerken.
  • Tijdens de afbouw zijn er geen voorzieningen beschikbaar voor invaliden die rolstoelgebonden zijn en afhankelijk van aangepast sanitair.
  • Het is belangrijk dat iedere vrijwilliger tijdens de afbouw zelf een W.A.- en een ongevallenverzekering heeft afgesloten. Opwekking kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden.

Aanmelden kan bij het Opwekking Paviljoen op het Hoofdterrein. Alvast hartelijk bedankt voor je hulp! 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.