Opwekking gaat op zorgvuldige wijze om met persoonsgegevens. Hoe we dat doen lees je in ons privacystatement

Huishoudelijk reglement

 1. De aanwijzingen van onze medewerkers dienen te allen tijde opgevolgd te worden. Bij het negeren van deze regels worden er maatregelen genomen die kunnen leiden tot het verlaten van het terrein.
 2. Op het hele terrein geldt een maximumsnelheid van 10 km per uur. Denk aan de vele voetgangers!
 3. In en rondom de programmatenten en het sanitair mag niet worden gerookt.
 4. Houd de terreinen netjes en deponeer afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.
 5. Honden zijn niet toegestaan op het terrein met uitzondering van kampeerterrein G.
 6. Wees niet luidruchtig en stoor anderen niet door luid te praten of te zingen. We streven ernaar dat het tussen 01.00 en 07.00 uur op alle terreinen stil is. Jongeren die uit de avondprogramma’s komen dienen zo rustig mogelijk naar hun eigen tent/caravan te gaan.
 7. Het is niet toegestaan om alcoholische drank, stimulerende middelen, waterpijpen of bij wet verboden attributen mee te nemen en/of te gebruiken. Security heeft de bevoegdheid om (tas)controles uit te voeren. Als deze middelen ondanks dit verbod worden aangetroffen is de eigenaar verplicht om deze af te geven aan de security en worden deze vernietigd. Bij het aantreffen van (soft)drugs zullen deze in beslag worden genomen; indien de landelijk gedoogde hoeveelheid wordt overschreden, wordt de politie ingeschakeld.
 8. Het is niet toegestaan om drones mee te nemen naar de Pinksterconferentie. Gebruik van drones boven het conferentieterrein is strikt verboden.
 9. Het betreden van het Walibi Holland terrein zonder geldig toegangsbewijs is niet toegestaan. Bij overtreden van de regel worden er door Walibi Holland sancties opgelegd. 
 10. Voor jouw en onze veiligheid is er cameratoezicht aanwezig.
 11. Als het huishoudelijk reglement of de kampeervoorwaarden niet voorzien beslist de organisatie Opwekking.

Kampeervoorwaarden

 1. De kampeerterreinen zijn toegankelijk vanaf vrijdagmorgen 09.00 uur op de dag van de start van de conferentie.
 2. Plaats je tent of caravan tegen de lijnen die daarvoor op het veld zijn aangebracht. Zorg dat de tussenpaden tussen de tenten te allen tijde toegankelijk blijven voor eventuele hulpdiensten (min. 3 meter). Grotere groepstenten moeten zodanig geplaatst worden dat ook hier de paden toegankelijk blijven. Onze medewerkers hebben de opdracht om (party)tenten, caravans en vouwwagens die op onjuiste wijze zijn neergezet te laten verplaatsen.


  Brandweervoorschrift

 3. Parkeer je auto direct na het lossen van je spullen op de parkeerplaats aan de overzijde van de provinciale weg. Het conferentieterrein blijft autovrij. Op het hele terrein geldt een wegsleepregeling voor auto’s die verkeerd zijn geparkeerd. Auto's die als kampeerauto op het kampeerterrein blijven staan, moeten als zodanig geregistreerd staan bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Let op: autobussen, tenten op of aan auto’s en omgebouwde busjes worden niet toegelaten.
 4. Het ontsteken van een open vuur is verboden, evenals barbecueën of het gebruik maken van (tent)houtkachels. Controleer gastoestellen op lekkage, verwissel geen flessen als er vuur in de buurt is. Je gasinstallatie moet voldoen aan de wettelijke eisen. Gasslangen en drukregelaars kunnen gecontroleerd worden. Op gasslangen moet het productiejaar duidelijk zichtbaar zijn. Gasslangen mogen niet ouder zijn dan volgens de productspecificatie is toegestaan met een maximum van 10 jaar. Een drukregelaar mag maximaal 5 jaar oud zijn. Het is niet toegestaan om eigen aggregaten op het terrein te gebruiken voor het opwekken van elektriciteit.
 5. Laat de toiletten en de doucheruimtes na gebruik netjes achter. Afwassen dien je op je eigen kampeerplek te doen.
 6. Om geluidshinder te voorkomen is het niet mogelijk om tussen 01.00 en 06.00 uur ’s nachts te douchen.
 7. Het is belangrijk dat iedere kampeerder zelf een WA-verzekering heeft afgesloten, eventueel aangevuld met een reis- of ongevallenverzekering. Opwekking kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden.
 8. Eventuele annulering van je opgave kan vóór Hemelvaartsdag. Er wordt € 21,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Vanaf Hemelvaartsdag betaal je het volledige bedrag van je nota. Ook als je de conferentie niet bijwoont zonder voorafgaande annulering wordt het gehele notabedrag in rekening gebracht.
 9. Bij een eventuele wijziging van je registratie wordt € 2,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Alleen bij de annulering van een baby van 0-3 jaar en/of een wijziging van een kampeermiddel worden deze kosten niet berekend. Bij iedere (extra) wijziging worden de administratiekosten in rekening gebracht.
 10. Indien de conferentie door overmacht van de organisatie niet door kan gaan zal Opwekking geen registratiegelden retourneren. De bezoeker is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een eventuele annuleringsverzekering. 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.