Op het conferentieterrein zijn er diverse cateringpunten, namelijk een snacktent op het hoofdterrein, een snackpunt bij de brug en een snackpunt op het jongerenterrein. Daarnaast zijn er op het terrein kramen waar je vis, ijs, poffertjes, pannenkoeken, salades, smoothies, pizza, belegde broodjes, pasta of kebab kunt kopen. Ook zijn er diverse andere punten waar je terecht kunt voor drinken en snacks, zoals het Compassion Café, Jacob's Apple Pie, het koffietentje naast het snackpunt bij de brug, Moving Coffee op de MissionPlaza, de tent van TEAR op de MissionBoulevard en in de Keet op het jongerenterrein.

In de snacktent op het hoofdterrein zijn diverse snacks zoals soep, broodjes, patat en koffie verkrijgbaar. Ook worden op bestelling eenvoudige maaltijden aangeboden die je in het restaurantgedeelte van de tent kunt opeten. Je kunt hier ook verse broodjes kopen. Je kunt kiezen uit losse onbelegde broodjes, belegde broodjes of een compleet ontbijt. Het ontbijt kun je gebruiken in ons restaurant tussen 07.30 en 10.00 uur. De onbelegde broodjes zijn 's morgens van 07.00 tot 10.00 uur verkrijgbaar, de belegde broodjes vanaf 10.00 uur. Je kunt de broodjes ter plekke kopen, maar ook vooraf bestellen via het bestelformulier.

Warme maaltijden zijn tijdens de conferentie te bestellen bij de kassa in de snacktent op het hoofdterrein, waar je ook direct kunt afrekenen. Vooraf bestellen kan ook, via het bestelformulier. Voor de maaltijd van de zaterdag en zondag geldt bestellen vóór 14.00 uur. Je kunt de maaltijden tussen 17.30 en 19.00 uur gebruiken in het restaurantgedeelte van de snacktent. Voor de maaltijd van de maandag geldt bestellen vóór 10.00 uur. Je kunt de maaltijd dan gebruiken tussen 13.00 en 14.30 uur in het restaurantgedeelte van de snacktent.

Het afrekenen van snacks, broodjes en maaltijden kan per pin of met zgn. 'kronen' (plastic muntjes). Op het conferentieterrein zijn diverse verkooppunten aanwezig waar je deze per stuk kunt kopen. Een grijze kroon is € 1,- en een turquoise kroon is € 0,20.

Het bestellen is dit jaar niet vooraf online mogelijk. Je kan ter plekke in de Snacktent op het hoofdterrein een bestelling plaatsen. 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.