Online registreren voor het kamperen is mogelijk vanaf 1 februari tot Hemelvaartsdag (t/m 20 mei).

Registreren voor het kamperen kan per persoon, maar je kunt ook jouw gezin en/of andere personen toevoegen aan je registratie. Jongeren onder de 18 jaar kunnen zich alleen aanmelden als zij tijdens de conferentie onder toezicht van een volwassene staan.

Abonnees van Opwekking Magazine krijgen automatisch een korting van 10% op de kampeerprijs, mits zij hun abonnementsgeld voor 2020 hebben betaald voor 1 februari. De abonneekorting geldt voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Voor vragen over je registratie kan je een mail sturen naar registratie@opwekking.nl.

Wil je als groep (minimaal 25 personen) bij elkaar kamperen? Dan meldt één persoon van de groep zich aan als ‘contactpersoon grote groep’. Dit is mogelijk vanaf 1 februari t/m 30 april. Degene dient zich daarnaast ook aan te melden als kampeerder of medewerker die blijft kamperen. Lees hier meer over hoe het werkt voor grote groepen

Wil je meewerken? Meld je dan niet aan als kampeerder, maar vul het formulier ‘registreren medewerkers’ in. Dit kan ook vanaf 1 februari. Bekijk onze vacatures om te bepalen waar je graag wilt meewerken en om eventueel alvast contact te leggen met de coördinator van de betreffende afdeling.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.