Als Opwekking vinden wij het belangrijk dat de conferentie samen beleefd kan worden. Dat houdt o.a. in dat kampeerders die als grote groep samen willen kamperen zo lang mogelijk de tijd krijgen om vrienden mee te vragen bij hun groep. Maar we willen ook ruimte bieden aan mensen die individueel naar de conferentie komen. Daarom worden groepen vooraf ingedeeld en reserveren we tegelijk ook ruimte voor individuele kampeerders. We willen op een eerlijke manier de indeling maken. Hierbij kijken we naar het moment van registreren van de deelnemers van een groep.

De plaats van je groep is afhankelijk van twee factoren: de aanwezigheid van medewerkers in de groep en het moment van registreren van elke kampeerder die deel uitmaakt van de groep. Groepen met medewerkers worden eerst ingedeeld op volgorde van het aantal medewerkers in verhouding tot de groepsgrootte (percentage van hoog naar laag). Daarna worden de groepen zonder medewerkers ingedeeld op volgorde van het gemiddelde registratienummer van de groepsleden.

Het minimum aantal personen voor een grote groep bedraagt 25. Iedere groep moet een contactpersoon aanstellen die zich ook als zodanig opgeeft naast zijn/haar opgave als kampeerder of medewerker die blijft kamperen. Grote groepen zijn verplicht om kwartiermakers vooruit te sturen op donderdag. Dit draagt bij aan de verkeers- en kampeerveiligheid, wat voor zo’n grote conferentie belangrijk is. Lees hieronder hoe het aanmelden van een grote groep in zijn werk gaat.

Checklist

Controleer aan de hand van onderstaande checklist of je niets vergeet. Doe dit begin mei nog een keer.

 • Tussen 1 februari en 30 april contactpersoon registreren via het formulier 'contactpersoon grote groep'.
 • Ieder groepslid (ook de contactpersoon) moet aangemeld worden via het formulier ‘Registreren kamperen’ of ‘registreren medewerkers’. Ga hiervoor naar www.ikganaaropwekking.nl
 • Voor het registreren van de groep heb je de registratienummers nodig van de leden van de groep. 
 • Op donderdag 9 april ontvang je als contactpersoon een vooraankondigingsmail met alle belangrijke informatie nog een keer op een rij. 
 • Op donderdag 30 april ontvang je een e-mail met een link naar het formulier ‘Registreren grote groep’.
 • Tussen donderdag 30 april en maandag 11 mei 12.00 uur kan je als de contactpersoon de groep registreren. Let op: het formulier moet in één keer goed ingevuld worden. Na het afronden van de registratie kan dit niet meer
  gewijzigd worden!
 • Op vrijdag 15 mei wordt de brief met de veldindeling en de toegangsbewijzen voor de kwartiermakers per post naar jou als contactpersoon verstuurd. 
 • De kwartiermakers komen op donderdag 28 mei tussen 17.15 uur en 21.00 uur naar het terrein, om de kampeerplaatsen definitief te reserveren. Zij hebben hiervoor een toegangsbewijs ontvangen via jou en horen van jou op welke locatie zij moeten zijn. Op vrijdag 29 mei vanaf 09.00 uur arriveren de overige groepsleden. Zorg ervoor dat zij weten op welke locatie ze moeten zijn. 
 • Kampeerders die niet zijn aangemeld bij de groep kunnen niet bij de groep staan. Zij kunnen elders op het terrein terecht.  

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.