Er zijn verschillende extra voorzieningen voor bepaalde doelgroepen.

Kamperen mindervaliden

Tijdens de conferentie is een gedeelte van het kampeerterrein gereserveerd voor invaliden en mensen die vanwege gezondheidsproblemen niet ver kunnen lopen of stroomvoorziening nodig hebben. Zij kunnen hun auto op een parkeerplaats in de buurt van dit kampeerterrein parkeren. Om een plaats op dit terrein aan te vragen, dient u zich als kampeerder aan te melden en vervolgens een aanvullende mail te sturen naar registratie@opwekking.nl met daarin de reden van uw aanvraag

Aanmelden is mogelijk vanaf 1 februari 00.00 uur. 

Kamperen moeilijk lerenden

In samenwerking met Opwekking biedt de Pinnenburg tijdens de conferentie de mogelijkheid aan mensen die moeilijk lerend zijn om samen te kamperen. Er is een tent waar je andere deelnemers kunt ontmoeten, en verder is het de bedoeling dat je overdag en 's avonds (een gedeelte van) het jongeren- of volwassenenprogramma bijwoont.

Voor de maaltijden wordt gezorgd, maar je moet zelf zorgen voor een slaaptentje en kampeerspullen. Opgeven kan via www.pinnenburg.nl (je hoeft je niet aan te melden bij Opwekking). Als je eerst meer informatie wilt, bel dan even naar de Pinnenburg: 0341-361230.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.