We vinden het fantastisch om een groot evenement als Opwekking te mogen organiseren. Door de jaren heen is er een vast team van medewerkers ontstaan dat zich met hart en ziel inzet om de conferentie mogelijk te maken.

Toch is deze ondersteuning niet voldoende om de conferentie met groeiende bezoekersaantallen soepel te laten verlopen. Zowel in de aanloop naar en tijdens de conferentie zijn we aangewezen op de hulp van honderden extra vrijwilligers. Mensen zoals jij, die de conferentie bezoeken en erdoor gezegend worden. En die daar zelf ook best een bijdrage aan zouden willen leveren.

Concreet zijn we op zoek naar mensen die graag de handen uit de mouwen willen steken. Dat kan vanuit je specifieke vakkennis zijn: als elektricien, loodgieter, verkeersregelaar, beveiliger, EHBO'er etc., maar er zijn ook taken waar iedereen zich voor kan inschrijven. Voor de snacktent zoeken we bijv. mensen die patat willen bakken of mensen willen bedienen. Ook zijn er bijvoorbeeld gemeenten die een sanitaireiland adopteren en er voor zorgen dat zo'n unit er een heel weekend spic en span uit blijft zien. Anderen zorgen dat het zwerfvuil wordt verwijderd van de terreinen. Alles met elkaar is een stevige klus, maar als er een grote groep medewerkers is, die ieder een stukje van het werk doen, is er voldoende ruimte voor ontspanning. Zo maken we mét elkaar de conferentie mogelijk. 

Een andere goede reden om met vrijwilligers te werken tijdens de conferentie, is omdat we proberen de conferentieprijzen zo laag mogelijk te houden. Alles wat we zelf - met behulp van vele vrijwilligers! - kunnen doen, spaart kosten uit. En dat betekent dat we de conferentie zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk kunnen houden. Nóg een goede reden om je steentje bij te dragen!

Wil je meewerken om van Opwekking een geweldige conferentie te maken? Houd onze website in de gaten voor meer informatie en kijk naar onze vacatures

 

Naar vacatures

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.