Vandaag is alweer de laatste dag van de digitale Pinkster­conferentie 'Samen kerk, samen sterk'. In bovenstaande terugblik van de tweede dag zie je wat we allemaal @home hebben beleefd. En we zijn nog niet klaar, want er staat ook voor vandaag nog van alles op het programma. En... je tent inpakken en opruimen hoeft niet dit jaar. Dus geniet nog van deze laatste mooie pinksterdag!

Ontbijtje overslaan en het laatste woord aan de tieners
Vandaag heb je een mooie kans om je ontbijtje te laten staan, en 5 euro te doneren voor de aller­armsten wereldwijd die honger lijden vanwege de corona­crisis. Check #1Maaltijd en doe mee! In de ochtend­samenkomst spreekt Henk Stoorvogel en kun je weer meezingen met de Opwekkings­band. Verder zijn er vandaag weer seminars: o.a. bij de jongeren, over leiderschap, en deel 2 van de boodschap van Kees Goedhart over de Heilige Geest. Ook de kinderen en de Bijzondere Mensen Tent hebben weer een programma. 's Middags kun je een aanbiddings­concert meebeleven met Eline Bakker, en om 17.30 is er een optreden van InSalvation. Tot slot sluiten de tieners de conferentie af met hun meeting.   

Het complete programmaoverzicht vind je op www.samenkerksamensterk.nl Op de landingspagina staat het hoofdprogramma via de livestream, en andere programma's - zoals voor kinderen, jongeren en bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent - vind je in de menubalk boven aan die pagina. Vanaf vrijdagavond is de livestream ook met tolk gebarentaal of ondertiteling Engels/Farsi beschikbaar. Een prachtige Pinksterconferentie gewenst!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door dagsponsor Compassion en seminarsponsor Evangelisch College 


"Wij geloven dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Daarom bevrijden we kinderen van armoede in Jezus' naam. Alle Compassion-projecten worden uitgevoerd door lokale kerken. We helpen kerken in gebieden waar armoede heerst om uit te reiken naar de kwetsbaren in hun gemeenschap, om zo de liefde van Jezus uit te delen. Tijdens de coronacrisis zet Compassion zich in via de lokale kerk, door het uitdelen van voedsel­pakketten en hygiënekits. We doen het samen, wat er ook gebeurt."

"Het Evangelisch College biedt aan volwassenen deeltijd­opleidingen, cursussen en trainingen aan op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, Prediking en Jongerenwerk. Verspreid over ruim 60 leslocaties en online volgen jaarlijks 2000 studenten een studie aan het Evangelisch College. Heb jij het verlangen om je geloof te verdiepen? Ontdek dan ons veelzijdige studieaanbod en meld je aan."

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.