Heb je gisteren lekker meegezongen met de Opwekking Top 100? En heb je de toespraak van Hans Maat 'Ontvang de Heilige Geest gevolgd? We hopen dat je bent gezegend op de eerste dag van de Pinksterconferentie! Wat staat er vandaag op het programma? Hieronder alvast een sneak peak. Een mooie dag gewenst!

Fit beginnen en relaxt eindigen
Zaterdagmorgen kun je vroeg je bed uit voor een work-out in het jongerenprogramma. Nelinda Troost spreekt tijdens de ochtend­samenkomst over 'Jij bent de kerk'. De hele dag door kun je seminars volgen, o.a van MissieNederland, Family7 en Groot Nieuws Radio, en ook zijn er leiderschaps­seminars. Verder zijn er optredens van Lars Gerfen, LEV en The Bowery. 's Avonds is Otto de Bruijne de spreker in de avond­samenkomst, en ook vindt 's avonds de eerste samenkomst in de Teenzone plaats. Jongeren kunnen terecht in hun eigen The Great Place@Home. Beëindig je dag lekker ontspannen met een film van New Faith Network.

Het complete programmaoverzicht vind je op www.samenkerksamensterk.nl Op de landingspagina staat het hoofdprogramma via de livestream, en andere programma's - zoals voor kinderen, jongeren en bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent - vind je in de menubalk boven aan die pagina. Vanaf vrijdagavond is de livestream ook met tolk gebarentaal of ondertiteling Engels/Farsi beschikbaar. Een prachtige Pinkster­conferentie gewenst!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door dagsponsor Givt en seminarsponsor Evangelisch College 

"Gebruik Givt om te geven tijdens de digitale Pinksterconferentie van Opwekking. Givt is de oplossing voor alle geefmomenten. Net zoals met contant geld geef je met Givt anoniem en bepaal je zelf hoeveel je wilt geven. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon. Makkelijk toch? Download de Givt app in de App Store of via de Playstore om een gift te geven aan Opwekking. Open de app, kies hoeveel je wilt geven en de manier waarop je wilt geven. Je kunt de QR-code scannen of kiezen uit de lijst. Kijk voor meer informatie op www.givtapp.net." "Het Evangelisch College biedt aan volwassenen deeltijd­opleidingen, cursussen en trainingen aan op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, Prediking en Jongerenwerk. Verspreid over ruim 60 leslocaties en online volgen jaarlijks 2000 studenten een studie aan het Evangelisch College. Heb jij het verlangen om je geloof te verdiepen? Ontdek dan ons veelzijdige studieaanbod en meld je aan."

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.