Fantastisch om in bovenstaande terugblik van vrijdag te zien hoe mensen @home de Pinkster­conferentie meebeleven! Ze bouwen de hele Pinkster­conferentie na met tentjes in hun tuin, volgen de programma's met familie of vrienden en vandaag zijn er kerken en gemeenten die gezamenlijk - uiteraard @home - de BEAMdienst met Jurjen ten Brinke gaan volgen. En wat staat er nog meer voor vandaag op stapel?

Programma's voor alle leeftijden
Deze dag staat bol van de activiteiten. Zo komen de kinderen ruim aan bod met een kinderdienst van Mozaiek kids en kunnen ze samen met hun gezinsleden aan de slag in de Kliederkerk. Ook de Bijzondere Mensen Tent heeft vandaag een mooi programma. Verder zijn er boeiende TED talks van o.a. Cocky Drost en Ben Tiggelaar, en is er weer een groot aanbod van seminars. Zondag­ochtend staat er dus een BEAMdienst met Jurjen ten Brinke op NPO2 op het programma. 's Middags is er een unieke digitale Sing-in met Mozaiek Worship o.l.v. Kees Kraayenoord en 's avonds leiden Kees Goedhart, Martin Koornstra en David de Vos de gebeds- en genezingsdienst. Tieners en jongeren kunnen ook 's avonds weer hun eigen programma volgen. Om 22.00 uur kun je de dag goed afsluiten met het gebedsuur op Groot Nieuws Radio. 

Het complete programmaoverzicht vind je op www.samenkerksamensterk.nl Op de landingspagina staat het hoofdprogramma via de livestream, en andere programma's - zoals voor kinderen, jongeren en bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent - vind je in de menubalk boven aan die pagina. Vanaf vrijdagavond is de livestream ook met tolk gebarentaal of ondertiteling Engels/Farsi beschikbaar. Een prachtige Pinkster­conferentie gewenst!
 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door dagsponsor De Hoop en seminarsponsor Evangelisch College 


"De Hoop helpt op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavings­problemen om tot herstel te komen. Goede professionele zorg mét een hoopvol toekomst­perspectief, dat is waar wij iedere dag voor gaan. Wij hebben de rotsvaste overtuiging dat er altijd hoop en perspectief is. Onze aanpak is betrokken, vasthoudend en geïnspireerd door onze visie dat elk mens is gemaakt om in relatie te leven. Door christenen, voor iedereen!"

"Het Evangelisch College biedt aan volwassenen deeltijd­opleidingen, cursussen en trainingen aan op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, Prediking en Jongerenwerk. Verspreid over ruim 60 leslocaties en online volgen jaarlijks 2000 studenten een studie aan het Evangelisch College. Heb jij het verlangen om je geloof te verdiepen? Ontdek dan ons veelzijdige studieaanbod en meld je aan."

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.