We kijken terug op een geweldige Pinkster­conferentie. We zijn dankbaar voor de tweehonderd- tot driehonderd­duizend bezoekers die het digitale programma volgden: thuis, in de kerk, op de vele campings en spontaan ontstane kampeerplekken overal in het land, of over de landsgrenzen!

Toegankelijk voor iedereen 
Op ons online conferentieterrein was het een drukte van belang. Vier dagen lang was De Zonnehal in Vierhouten de centrale plek waarvandaan het liveprogramma werd uitgezonden. De avondprogramma's die in samenwerking met youth.opwekking werden georganiseerd, werden bijzonder gewaar­deerd. Een bezoeker verwoordde het zo: "Deze generatie laat heel duidelijk zien dat ze gaan voor God, wat een passie!" Ook kregen we mooie reacties op de seminars, en was er een indrukwekkend aantal mensen dat de weg naar het Gebedsplein vond en daar een dank- of gebedspunt achterliet. En waren mensen voor wie een 'fysieke' conferentie lastig te bezoeken was vanwege ouderdom of lichamelijke ongemakken, heel dankbaar dat ze in hun eigen omgeving alles konden meemaken.  

Lokale pinkstervuurtjes
Door het hele land zijn lokale Pinkstervuurtjes aangestoken. De lopers van de Muskathlon gingen door het hele land om het vuur dat in Vierhouten door oprichter en oud-directeur Peter Vlug werd ontstoken, te verspreiden. We ontvingen beelden van campings, weilanden en tuinen vol tentjes, grote schermen en natuurlijk... echte vuurtjes. Een beetje extra warmte was natuurlijk ook welkom, op deze koude en natte editie van de Pinksterconferentie! Leuk om nog even na te genieten: in onze dagjournaals geven we je een inkijkje en terugblik op hoe er lokaal Pinksteren werd gevierd!

Ben jij geraakt door de programma's en wil je die nog terugkijken? Of heb je iets gemist wat je graag alsnog ziet, alleen of met vrienden of je huiskring? Dat kan! Via onderstaande button kun je een ticket aanvragen om toegang te krijgen tot de programma's. 


Ik wil terugkijken

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.