Het zou geweldig zijn als er met Pinksteren overal in Nederland lokale pinkster­vuurtjes ontstaan! Om er een echt Opwekkings­vuur van te maken, hebben we een speciale Pinkster­box ontwikkeld. Vol met unieke materialen om thuis, in de kerk of op de camping een lokaal pinkster­vuurtje te organiseren. 

Pinksterbox
Met de Pinksterbox box kun je alleen, met vrienden of als gezin thuis het programma van de Pinkster­conferentie meebeleven. De box bevat o.a. avondmaals­cups en materialen voor alle leeftijds­groepen: kinderen, tieners en de Bijzondere Mensen Tent. Daarnaast kun je ook meteen cd45 met de nieuwste Opwekkings­liederen meebestellen voor een voordelig tarief. De Pinkster­box wordt in de week voor de conferentie bezorgd. De box is samengesteld voor een huishouden; wil je als kerk, camping of groep de Pinksterbox bestellen? Stuur een mailtje naar pinksterbox@opwekking.nl; wij nemen dan contact met je op om de box voor jou ‘op maat’ te maken.

De box is vanaf 1 maart te bestellen. We hopen dat kerken, campings en individuele christenen overal in het land enthousiast aanhaken om in hun eigen omgeving het vuur van Pinksteren zichtbaar te maken!

Bestel de Pinksterbox

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.