Vorige week vrijdag maakte Opwekking de hoofdsprekers van de digitale Pinkster­conferentie ‘Samen kerk, samen sterk’ bekend. Inmiddels is ook het programma voor alle leeftijden in grote lijnen bekend. De conferentie vindt plaats in het pinksterweekend, van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni.

Gevarieerd programma-aanbod
Een groot aantal christelijke partners heeft de handen ineengeslagen voor deze conferentie, en dat resulteert onder andere in een aantrekkelijk en gevarieerd programma. Kijkers kunnen via livestreams en eerder opgenomen programma’s van vrijdag tot en met maandag Pinksteren meevieren. Zo zijn er samenkomsten met o.a. Otto de Bruijne, Nelinda Troost en Jurjen ten Brinke en worden er seminars over actuele thema’s aangeboden. Ook zijn er inspirerende tafelgesprekken en presenteert Groot Nieuws Radio haar Top 100 van Opwekkings­liederen. Kinderen, tieners en jongeren kunnen hun eigen programma’s volgen, en dat geldt ook voor de bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent.

Samen kerk samen sterk
De site www.samenkerksamensterk.nl, gerealiseerd door de EO, is de online thuisbasis voor de digitale Pinkster­conferentie. Op het interactieve platform kunnen bezoekers tijdens het hele Pinksterweekend de samenkomsten en seminars via een livestream volgen. Ook biedt het platform mooie interactieve initiatieven en nieuwtjes om samen Pinksteren te vieren. Het programma van de digitale Pinksterconferentie is vanaf vandaag op www.samenkerksamensterk.nl te bekijken, waarbij het deels nog wordt aangevuld met seminars.

De digitale Pinksterconferentie begint op vrijdagavond 29 mei met een samenkomst met Hans Maat. Vanaf 8 uur ‘s morgens is de Opwekking Top 100 al te beluisteren.

 

Bekijk het programma

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.