Wil je het hele weekend naar de Pinksterconferentie maar heb je geen eigen tent of caravan? Of geen zin in  het gesjouw en het opzetten? Dan bieden we ook dit jaar een aantrekkelijk alternatief om ontspannen de Pinksterdagen door te brengen: het flexotel.

Wat is een flexotel?
Een flexotel is je eigen luxe hotelkamer (2-, 3- of 4-persoons). Liever een tent? Dat kan ook: de flexotent (2-, 3- of 4-persoons). Je flexotel of flexotent staat op het kampeerterrein van Opwekking, dus je hoeft niet ’s avonds nog van het terrein af. Alle hotelkamers/tenten zijn voorzien van comfortabele bedden die opgemaakt en wel voor je klaar staan. Je hoeft alleen je tas uit te pakken, en je kunt gaan genieten van de conferentie. Ook handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. De kamers zijn afsluitbaar (neem voor de tent een eigen slotje mee), zodat je je bezittingen veilig achter kunt laten.

Je kunt van de douche- en toiletfaciliteiten op het kampeerterrrein gebruikmaken. We bieden dit kampeer­alternatief aan in samenwerking met Flexotel. Meer weten? Hier vind je alle informatie!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.