Live of digitaal - gebed is de motor van de Pinkster­conferentie! Daarom worden er de hele conferentie door uiteenlopende interactieve gebedsactiviteiten georganiseerd waarbij jij van harte welkom bent. Ontdek wat er te doen is op het Gebeds­plein. En hoe krachtig eenparig (digitaal) gebed is!

Zoomrooms
Tijdens de Pinksterconferentie willen we ook zoveel mogelijk uren voor Gods troon komen om Hem te aanbidden en om voorbede te doen voor de conferentie. Dit jaar hebben we gekozen voor drie vormen op verschillende tijden van de dag. Op vrijdagavond starten we om 22.30 uur met voorbede voor de Pinkster­conferentie, en kun je zaterdag, zondag en maandag meedoen in voorbede voor specifieke programma­onderdelen van de conferentie. Tussen de voorbede-uren door zijn er tijden van aanbidding en voorbede, en Bijbelleesuren waarvoor je je kunt opgeven om een kwartier hardop de Bijbel voor te lezen. 

Digitale gebedsschaal en gebedsreis
Naast de interactieve gebedsactiviteiten kun je ook gedurende de hele conferentie gebeden, getuigenissen en dankkaartjes posten. Dit kan anoniem of gepersona­liseerd. Iedereen die de gebeds­schaal opent, kan ook de gebeden lezen en hiervoor bidden. En natuurlijk kun je, net zoals andere jaren in de polder, een gebedsreis maken om te reflecteren en stil te staan bij de grootheid van God

Van harte welkom op het Gebedsplein!


Meer info Gebedsplein
Aanmelden Bijbelleesuren

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.