Zaterdag 1 februari om precies 00.00 uur is het zover: dan gaat de registratie open en kun je je aanmelden voor de 50ste Pinkster­­conferentie. Vorig jaar zagen we de aanmeldingen midden in de nacht al binnenstromen. Mooi om te zien dat zoveel mensen zo enthousiast zijn over de conferentie dat ze hun nachtrust ervoor over hebben!

Geef je snel op
Als je je snel opgeeft (voor 1 april) profiteer je van het goedkoopste tarief. Ook als je van plan bent met een grote groep (meer dan 25 personen) naar de Pinkster­­conferentie te komen, is het slim om je snel aan te melden. De veldindeling wordt namelijk gemaakt op basis van het gemiddelde van alle registratie­­nummers van de groepsleden. Als je je snel inschrijft, heb je een lager registratie­nummer dan wanneer je dat pas later doet. Ook als je meewerkt krijg je trouwens een lager nummer dus hoe meer mensen in je groep meewerken, hoe gunstiger dat is voor je gemiddelde.

Nog voordeliger
Als abonnee op Opwekking Magazine ben je nog voordeliger uit - dan ontvang je 10% extra korting. Voorwaarde is wel dat je je abonnements­­geld hebt betaald voor 1 februari. NB - Het is dit jaar niet meer mogelijk om je tegelijk met je aanmelding voor het kamperen nog op te geven als abonnee.

Vanaf 1 februari kun je je aanmelden via www.ikganaaropwekking.nl We zien uit naar je aanmelding!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.