Vanaf maandag 1 maart gaat de registratie voor de 50ste Pinkster­conferentie van start, en kun je je aanmelden om de conferentie mee te beleven. Dat maakte Ruben Flach, directeur van Opwekking, zojuist bekend op Groot Nieuws Radio.

Dag- en avondprogramma op Walibi
We zijn volop bezig met het uitwerken van een aantal scenario’s. We maken plannen en bereiden ons voor, vanuit het besef dat we in alles van God afhankelijk zijn. De Pinkster­conferentie wordt in ieder geval met een breed digitaal programma-aanbod vorm­gegeven, met live en vooraf opgenomen programma’s voor alle doelgroepen, en seminars en workshops. Een ander scenario is dat er beperkt dag­gasten aanwezig kunnen zijn op het conferentie­­terrein - in een openlucht setting. Als dit mogelijk is, is het dagpro­gramma gericht op volwassenen en gezinnen met kinderen en tieners. Voor het avond­programma wordt dan gefocust op jongeren. Vanaf 1 maart kun je je aanmelden via www.ikganaaropwekking.nl

Lokale pinkstervuurtjes!
Daarnaast zou het geweldig zijn als er overal in Nederland lokale pinkstervuurtjes ontstaan! We willen kerken en groepen aanmoedigen om tijdens het pinkster­weekend met hun kerk aan te haken bij de Pinksterconferentie en hun eigen mini­pinkster­conferentie te organiseren. Maar ook als camping, buurt of gezin kun je een lokaal pinkstervuurtje stoken. Daarvoor hebben we een speciaal ‘thuispakket’ ontwikkeld met ideeën en tips om op je eigen plek de conferentie mee te beleven - en aan de mensen om je heen een getuigenis te geven van de hoop die in je leeft. Op zondag­morgen willen we met zoveel mogelijk mensen door het hele land heen (en over de grenzen!) avondmaal vieren. Meer informatie vind je vanaf 1 maart via www.ikganaaropwekking.nl.

De Pinksterconferentie wordt gehouden van zaterdag 22 t/m maandag 24 mei: op Walibi, als online event en - daar verlangen we naar! - lokaal op veel plaatsen in het land. Het thema is: Het komt door ZIJN naam (door­geschoven van 2020). In de februari-editie van Opwekking Magazine schrijft Ruben Flach meer over thema en achter­gronden van de Pinksterconferentie.

Lees het artikel in het magazine

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.