De digitale Pinkster­conferentie ligt inmiddels al weer even achter ons, en dat is een mooi moment om vanuit de rust terug te kijken. Wat was het een bijzondere conferentie - @home maar toch digitaal verbonden met duizenden christenen in Nederland èn daarbuiten!

Pinksteren@home
Het is overweldigend om te zien hoe iedereen meedeed en meeleefde. We ontvangen mooie reacties: van getuigenissen hoe God iemand heeft aangeraakt, tot unieke videootjes van mensen die de hele Pinkster­conferentie in hun tuin hebben nagebouwd, compleet met tenten en beweg­wijzering! Geweldig om te zien hoe we daad­werkelijk ‘samen kerk, samen sterk’ zijn. Een paar reacties:
• “Mijn man en ik konden door fysieke beper­kingen de conferentie al jaren niet meer bezoeken, maar dit jaar wel! Wij genieten.”
• “Onze dochter die vanwege corona in Guatemala in een lockdown zit, heeft de Sing-in (haar favoriete onderdeel) ook online kunnen volgen. Fijn dat jullie zijn doorgegaan.”
• “Wat een bijzondere manier om kansen te benutten, om nóg meer mensen te bereiken met Gods liefde.”

Samen aan het werk, samen sterk
We zijn dankbaar voor de krachtige samen­werking met zoveel partners vanuit dat ene verlangen: om kerken en gelovigen bij elkaar te brengen, samen op te trekken en Pinksteren te vieren. Om van daaruit vervuld met de Heilige Geest onze plek in de samen­leving in te nemen. Samen met onze partners, waaronder Missie­Nederland, Evangelisch Werkverband, media zoals Groot Nieuws Radio, Family 7, de EO, het ND en diverse kerk­genoot­schappen, zoals de PKN en de VPE konden we een prachtig programma realiseren dat tot zegen was voor velen.

We zeiden het al, we ontvangen veel getuigenissen van mensen die een bijzondere aanraking van God hebben ervaren tijdens de Pinkster­conferentie. Een aantal van die getuigenissen en getuigenis­video’s vind je op www.opwekking.nl/getuigenissen. Graag horen we ook jouw verhaal! Want ‘opwekking begint met een aanraking van God!’ Je kunt je getuigenis sturen naar mijnverhaal@opwekking.nl. Alvast hartelijk dank!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.