Vanavond gaat 'ie open: ons online conferentie­terrein waar je het hele weekend lang alles van de digitale Pinkster­conferentie kunt meebeleven. Je bereikt het conferentieterrein via www.ikganaaropwekking.nl, en vanaf 21.30 uur ben je van harte welkom om alvast rond te kijken.

Sneak peak
En wat is er nu leuker dan een sneak peak om alvast te zien hoe het online conferentieterrein eruitziet. Daarom lichten we alvast een tipje van de sluier en geven we je al een kijkje op het terrein. Natuurlijk staat het conferentieterrein vol met tenten - net als wanneer we met elkaar aan het kamperen zijn op het evenemententerrein in Walibi. Speciaal voor dit jaar hebben we De Zonnehal uit Vierhouten - jarenlang de locatie van de Pinksterconferentie - naar het online terrein verplaatst. Want de livestream wordt dit jaar vanuit De Zonnehal uitgezonden.

Online conferentieterrein
Natuurlijk staat ons online conferentieterrein vol met tenten - net als andere jaren als we samenkomen op het evenemententerrein van Walibi. Als je op de tenten klikt, vind je een fantastisch programma: van het hoofd­programma tot Bijzondere Mensen Tent, en van kinderprogramma tot seminars. Maar natuurlijk vind je er ook de uitgebreide online lectuurtent waar je terecht kunt voor alles van Opwekking, boeken, gifts, mooie conferentieaanbiedingen enz. Kortom, er valt van alles te beleven op het terrein!

We wensen je een prachtige Pinkster­conferentie. Tot ziens op het online conferentieterrein!

Naar conferentieterrein

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.