'Het komt door ZIJN naam' is het thema van de digitale Pinkster­conferentie die Opwekking tijdens het pinkster­weekend van vrijdag 21 t/m zondag 24 mei organiseert. Ruben Flach maakte zojuist bij Groot Nieuws Radio de sprekers van het hoofd­programma bekend die het thema gaan uitwerken. 

Overzicht sprekers en programma
Ruben Flach bijt op vrijdag het spits af. Op zaterdagmorgen spreekt Joseph Dimitrov, en 's middags staat de Sing-in onder leiding van Marcel Zimmer op het programma. Op zaterdagavond spreken Godwin Arhin, Eline Bakker en Ruben Koudstaal, en op zondagmorgen is het de beurt aan Henk Stoorvogel en wordt het Heilig Avondmaal gevierd. 's Middags wordt in een speciale jubileumviering aandacht besteed aan 50 jaar Pinksterconferentie. In de zondagavond­dienst gaat David de Vos voor en Jirska Alberts spreekt op maandagmorgen. De conferentie wordt afgesloten met de dienst met Mark Stoorvogel op maandagavond.
Seminar­sprekers zijn onder anderen Wim Hoddenbagh op zaterdag­middag, Gilbert Thera op zondagmiddag en Jan Pool op maandagmiddag. Op het digitale platform zullen verder nog seminars worden aangeboden over uiteenlopende thema’s, verzorgd in samenwerking met de vele partners van de Pinksterconferentie.

Avondsamenkomsten samen met Youth.Opwekking
Nieuw dit jaar is dat de avondsamenkomsten op zaterdag, zondag en maandag worden georganiseerd in samenwerking met het jongerenprogramma dat in handen is van Youth.Opwekking. Ruben Flach, directeur Opwekking: “We hebben al langer het verlangen en de visie om ruimte te geven aan de nieuwe generatie, en geloven dat deze kruisbestuiving voor zowel de oudere generatie als de jongere tot grote zegen is.”

Kinderen, tieners en jongeren kunnen hun eigen programma’s volgen, en dat geldt ook voor de bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent. Het uitgebreide programmaoverzicht voor alle leeftijdsgroepen komt in april beschikbaar. Houd onze website of socialmediakanalen in de gaten. Of nog handiger: meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van het nieuws!


Meer informatie
Houd me op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.