Het is een bijzondere tijd met veel onduidelijkheid en onzekerheid. Voor veel mensen betekent dit ook angst voor wat komen gaat, angst voor het ongrijpbare. De wereld is zó terechtgekomen in de bubbel van het ‘maakbare’ en ‘dat gaan we regelen’ dat deze situatie veel mensen overvalt. Voor ons, kinderen van de Allerhoogste, geldt dat hoewel we niet bang hoeven te zijn voor de toekomst, deze situatie ons kan aangrijpen. Dit kan voor jou persoonlijk zijn, maar ook ten opzichte van je gezin, familie, werk, bediening en veel meer. 

Gaat de Pinkster­conferentie door?
Ook voor het werk van Opwekking en de Pinkster­conferentie, die jaarlijks tot zegen is voor duizenden Nederlanders, geldt dat het onzekere tijden zijn. ‘Gaat de 50ste Pinkster­conferentie wel of niet door?’ Die vraag krijgen we natuurlijk vaak en die houdt ons allemaal bezig. De realiteit is dat we het op dit moment niet weten. Er zijn wellicht veel redenen om te denken dat het niet door kan gaan, maar er zijn ook genoeg redenen om nog af te wachten, te bidden en te blijven hopen dat we dit jaar toch de 50ste Pinkster­conferentie kunnen vieren. 

Enorme inzet medewerkers en organisaties
Gedurende het hele jaar offeren honderden mensen hun tijd en energie op om de Pinkster­conferentie mogelijk te maken en vele organisaties zijn druk met hun aandeel aan dit prachtige evenement. Daarom is het belangrijk om weloverwogen, en op de juiste tijd, beslissingen te nemen. Er is al zoveel werk verzet en tegelijkertijd moet er nog zoveel gebeuren. En er spelen nog veel meer belangen mee.

Crisisteam
Binnen Opwekking is er een crisisteam opgericht. Dit team houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en bereidt diverse scenario’s voor. Komende week zullen we nieuwe informatie delen. Aangemelde bezoekers zullen we dan ook persoonlijk op de hoogte stellen van de ontwikkelingen.

Laten we samen bidden. Voor ons land, voor de wereld, voor diegenen die persoonlijk getroffen zijn door ziekte of de consequenties daarvan. Laten we bidden voor vrede en zegen. Dat we samen, als volgers van Jezus, juist in deze tijd ons licht mogen laten schijnen. En bid mee voor wijsheid en onderscheid in de belangrijke beslissingen die de komende dagen en weken genomen moeten worden.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.