Ieder jaar met Pinksteren staat er een grote tent op het middenterrein waar je uren kunt snuffelen tussen alle nieuwe en oudere Opwekkings­materialen, boeken, muziek, gifts, en een prachtige sortering kaarten. Misschien is het wel de grootste vierdaagse boekwinkel van Nederland!

Online lectuurtent
Goed nieuws! Net zoals er een prachtig alternatief is voor de Pinkster­conferentie - de digitale conferentie 'Samen kerk, samen sterk' - hebben we onze webwinkel als online lectuurtent ingericht. En net als bij de 'echte' tent die we in de polder neerzetten en vullen met de mooiste nieuwe en oudere materialen, kun je ook in deze online versie terecht voor je boeken, muziek, gifts en kaarten. Samen met onze vaste leveranciers hebben we een mooi assortiment samengesteld. Ook zijn er leuke acties en mooie aanbiedingen, dus kom langs!

Vertrouwde leveranciers
Voor het realiseren van de online lectuurtent werken we samen met onze vertrouwde leveranciers met wie we al jaren optrekken: Majestically, 3:16 Europe, Highway, NEEMA, Ecovata en het CBC. Dat betekent dat je ook hun producten volop kunt vinden in de tent. Met je aankopen in de online lectuurtent steun je de bediening van Opwekking en van onze partners.

De online lectuurtent gaat van start op 22 mei. Tijdens de Pinkster­conferentie zijn we gewoon open en verwerken we vanuit ons kantoor je bestellingen. Ook zijn we per e-mail en telefoon stand-by als je vragen hebt over je bestelling. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en lekker rond te slenteren en snuffelen!

Online Lectuurtent

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.