Al meer dan 50 jaar organiseert Opwekking de jaarlijkse Pinksterconferentie. In de loop van de tijd is de vierdaagse conferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten samen vieren dat de Heilige Geest met Pinksteren is uitgestort.

De Pinksterconferentie vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Er is een gevarieerd programma samengesteld voor iedere leeftijdsgroep: voor volwassenen, jongeren, tieners en kinderen. Ook mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis zijn van harte welkom bij hun eigen programma in de Bijzondere Mensen Tent (BMT).

Tijdens het Pinksterweekend stroomt het terrein vol met tienduizenden bezoekers: kampeerders, die individueel, met het gezin of gezellig samen als kerk of gemeente de conferentie beleven, en daggasten die een of meer dagen willen meemaken. Het programma is gratis toegankelijk; aan het kamperen zijn wel kosten verbonden. De registratie gaat op 1 februari van start. In verband met veiligheidseisen is het met ingang van 2022 ook voor daggasten noodzakelijk om zich te registreren.  

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.