Ook in 2021 willen we tijdens het pinksterweekend het pinkstervuur ontsteken. Omdat het dit jaar niet mogelijk is op het Walibi-terrein samen te komen voor de Pinkster­con­ferentie, willen we door het hele land lokale pinkster­vuurtjes aansteken. We vertellen je graag meer over dat vuur en ons verlangen. En hoe jij mee kunt doen.

We geloven dat de Pinksterconferentie een plek, een moment, is waar God mensen ontmoet en aanraakt. En waar Hij mensen aanraakt, begint opwekking, geestelijke vernieuwing, een veranderd leven. Juist in een tijd als deze is het zo belangrijk om met elkaar onze blik op God te richten, Jezus te volgen, en vervuld te zijn èn blijven met de Heilige Geest. Het zou geweldig zijn, en een groot getuigenis van eenheid, als er overal in Nederland lokale pinkstervuurtjes ontstaan! We willen kerken, groepen en campings aanmoedigen om tijdens het pinkster­weekend hun eigen mini­­pinkster­­conferentie te organiseren.

Om er een echt Opwekkingsvuur van te maken, hebben we de Pinksterbox ontwikkeld, vol met materialen om thuis, in de kerk of op de camping een lokaal pinkstervuurtje te organiseren.  

Heb je plannen om met Pinksteren erop uit te gaan en de Pinksterconferentie op de camping mee te maken? Kom dan kamperen bij een van de campings die op hun terrein een lokaal pinkstervuurtje organiseren. Op onderstaande campings ben je van harte welkom!

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.