Help mee om de Pinksterconferentie tot een onvergetelijk evenement te maken voor jong en oud! We zoeken vrijwilligers die samen met ons de handen uit de mouwen willen steken. Er zijn mensen nodig voor, tijdens en na de conferentie voor uiteenlopende taken, van zwaar werk tot werkzaamheden die wat minder van je kracht vragen. Het is soms hard werken, maar het is ook genieten om met elkaar op te trekken om de klus te klaren!

We zoeken mensen:

  • Voor de opbouwdagen - Op de vrijdag en zaterdag na Hemelvaart zetten we de grote tenten op. Een zware klus waarbij we de hulp van sterke mannen en vrouwen goed kunnen gebruiken. Ook een leuke gemeenteactiviteit, trouwens!
  • Voor de opbouwweek - De opbouwweek begint op de maandag voorafgaand aan de conferentie en duurt tot vrijdag. Wanneer je je opgeeft, word je ingedeeld in een werkgroep waar je de hele week mee optrekt. We hebben je er graag de hele week bij; opgave voor enkele dagen is helaas niet mogelijk. 
  • Tijdens de conferentie - Je kunt het hele weekend helpen, maar ook als je alleen één of twee dagdelen beschikbaar bent, zijn we blij met je hulp. Geef je op en beleef de Pinksterconferentie van binnenuit.
  • Voor de afbouw - Afbouwen en opruimen is een zware klus en iedereen die zijn steentje daaraan wil bijdragen, is van harte welkom. Denk er eens over na of je je vakantiedagen dit jaar ná de conferentie kunt opnemen, in plaats van ervoor. Je hulp is meer dan welkom.

Ben je enthousiast geworden om mee te werken? Vanaf 1 februari is er uitgebreide informatie beschikbaar over o.a. welke vacatures er zijn en kun je je aanmelden.

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.