Het zou geweldig zijn als er met Pinksteren overal in Nederland lokale pinkstervuurtjes ontstaan! Om er een echt Opwekkingsvuur van te maken, hebben we een speciale Pinksterbox ontwikkeld. Vol met unieke materialen om thuis, in de kerk of op de camping een lokaal pinkstervuurtje te organiseren. 

Met de Pinksterbox kun je alleen, met vrienden of als gezin thuis het programma van de Pinkster­conferentie meebeleven. De box bevat o.a. avondmaalscups en materialen voor alle leeftijdsgroepen: kinderen, tieners en de Bijzondere Mensen Tent. Bestel hem voor jezelf en deel ervan uit, en verspreid zo het pinkstervuur! Daarnaast kun je ook meteen cd45 met de nieuwste Opwekkingsliederen meebestellen voor een voordelig tarief.

De Pinksterbox wordt in de week voor de conferentie bezorgd. De box is samengesteld voor een huishouden; wil je als groep (vanaf 50 personen) de Pinksterbox bestellen? Stuur dan een mailtje naar pinksterbox@opwekking.nl; wij nemen dan contact met je op om te bespreken wat nog extra nodig is. Als je met een aantal gezinnen de Pinksterconferentie meemaakt, bestel dan een aantal boxen. Dan kan iedereen meedoen! Extra tiener- en BMT-materialen kunnen los worden bijbesteld.

Bestel de box, beleef het echte 'Opwekkingsgevoel', en maak in je eigen omgeving, kerk of camping het vuur van Pinksteren zichtbaar!

Bestel de box

 

Heb je plannen om met Pinksteren erop uit te gaan en de Pinksterconferentie op de camping mee te maken? Kom dan kamperen bij een van de campings die op hun terrein een lokaal pinkstervuurtje organiseren! De volgende campings hebben zich al aangemeld: De Kroeze DanneSikkenbergElisa HoeveBetteld en De Vecht Vallei.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.