Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er op het conferentieterrein een plek gecreëerd waar ouders in alle rust hun baby kunnen verzorgen: de Move Your Mountain Babycare!

In samenwerking met Stichting Move Your Mountain, een organisatie die vrouwen wil inspireren met bergavonturen in Zwitserland, worden vlakbij de ingang van het hoofdterrein, twee tenten ingericht:

  • Eén tent wordt ingericht als gezellige huiskamer waar baby’s gevoed kunnen worden. Alle faciliteiten zijn hier aanwezig zoals: een lekkere zitbank, een voedkussen, een koelkast, een magnetron, elektriciteit en warm/koud stromend water. Omwille van de privacy voor het geven van borstvoeding, is deze tent alleen toegankelijk voor vrouwen.
  • De andere tent is beschikbaar om de baby’s te verschonen. Er liggen 12 aankleedkussens en ook hier is warm/koud stromend water en elektriciteit aanwezig. Je baby’tje uitgebreid in bad doen is i.v.m. GGD voorschriften helaas niet mogelijk. Deze tent is toegankelijk voor zowel vrouwen als mannen.

We ontvangen jou en je baby graag in onze gezellige babycare!

Team Move Your Mountain

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.