Op het conferentieterrein zijn er diverse cateringpunten: op het hoofdterrein, langs de Mission Boulevard en op het jongerenterrein. Een deel van de catering wordt verzorgd door Opwekking waar we werk met vrijwilligers. Het cateringaanbod wordt aangevuld met externe cateraars. Tevens zijn er diverse andere plekken waar je terechtkunt voor drinken en snacks, in combinatie met een stand of als programmaonderdeel. Bij deze cateringpunten wordt meestal ook gewerkt met vrijwilligers. 

In de snacktent op het hoofdterrein zijn diverse snacks zoals soep, patat en koffie verkrijgbaar. Ook worden op bestelling eenvoudige maaltijden aangeboden die je in het restaurantgedeelte van de tent kunt opeten. Je kunt hier ook verse broodjes kopen. Je kunt kiezen uit losse onbelegde broodjes, belegde broodjes of een compleet ontbijt. Het ontbijt kun je gebruiken in ons restaurant tussen 07.30 en 10.00 uur. De onbelegde broodjes zijn 's morgens van 07.00 tot 10.00 uur verkrijgbaar, de belegde broodjes vanaf 10.00 uur. Je kunt de broodjes ter plekke kopen, maar ook vooraf bestellen via het bestelformulier.

In onze app kun je iedere cateraar en het assortiment per locatie vinden. Ook kun je zien waar de cateraar zich bevindt op het terrein.

Het afrekenen van snacks, broodjes en maaltijden kan overal per pin of met zgn. 'kronen' (plastic munten). Op het conferentieterrein zijn diverse verkooppunten aanwezig waar je deze per stuk kunt kopen. Een grijze kroon is € 1,- en een turquoise kroon is € 0,20.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.