Er zijn verschillende extra voorzieningen beschikbaar.

WiFi

Er is draadloos internet beschikbaar op het conferentieterrein gedurende het hele weekend. Hiervoor zijn speciale WiFi-hotspots ingericht op het hoofd-, jongeren- en tienerterrein.

Tolken gebarentaal en schrijftolken

Tijdens de samenkomsten zijn er tolken gebarentaal aanwezig in een speciaal hiervoor gereserveerd gedeelte van de tent. Je kunt je hiervoor aanmelden door het sturen van een e-mail naar dovennaaropwekking@gmail.com. Daarnaast zijn er ook schrijftolken voor mensen die het gesproken woord lastig kunnen verstaan. Zij tikken in wat er wordt gezegd, zodat je kunt meelezen. Ook hiervoor kun je je aanmelden via eerder genoemd e-mailadres.

Simultaanvertaling

Tijdens de samenkomsten is er Nederlands-Engelse vertaling beschikbaar. Om gebruik te maken van deze service kun je voorafgaand aan de samenkomst een headset afhalen bij de informatietent. Deze service is gratis. Om de headset te kunnen lenen vragen we je om je legitimatiebewijs af te geven, bij inlevering van de set ontvang je deze weer terug.

Mindervaliden in de samenkomst

In de grote samenkomsttent is een speciaal gedeelte voor mensen in een rolstoel. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. In de andere programmatenten is dit per tent verschillend geregeld. Je kunt ter plaatse vragen of er plaatsen voor mindervaliden zijn gereserveerd. In de meeste gevallen kun je hiervan uitgaan.

De volgende tenten op het hoofdterrein zijn toegankelijk gemaakt voor een rolstoel:

  • Samenkomsttent
  • Gastentent
  • MissionExpo
  • Nazorgtent
  • Seminartent 1
  • Seminartent 2
  • Snacktent
  • Theatertent

Parkeren invaliden

Mensen die gebruikmaken van een rolstoel, kunnen hun auto dichtbij parkeren. Hiervoor kun je je melden bij de portakabin 'Ontvangst Backstage' aan het begin van het conferentieterrein. Volg de borden 'Backstage/medewerkers'.

Lees meer over onze extra voorzieningen voor kamperen

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.