De video hieronder uit 2020 geeft een impressie weer van wat je kan verwachten tijdens het Worship Weekend.

Opwekking is gericht op geestelijke vernieuwing en muziek en aanbidding zijn daar een belangrijk onderdeel van. Daarom staat het Opwekking Worship Weekend helemaal in het teken van aanbidding voor God. Ook worden de nieuwe Opwekkings­liederen die elk jaar met Pinksteren uitkomen, aangeleerd en opgenomen.

Voor 2021 bestaat het concept uit twee sporen: een weekend op de De Betteld in Zelhem (het 'fysieke' event), en een online event. Hoewel we niet weten hoe de COVID-19maatregelen zich ontwikkelen, willen we in deze onzekere tijden toch graag perspectief bieden op een weekend op De Betteld. Uiteraard volgen we de richtlijnen van de overheid nauwlettend, en zijn we soepel in ons refundbeleid. Het fysieke programma van 19 t/m 21 maart bestaat - net als voorgaande jaren - uit aanbidding, workshops en natuurlijk het opnemen van de nieuwe cd45. Daarnaast bieden we ook een online programma aan op de zaterdag, bestaande uit livestreams van de concerten en oefen­sessies. De workshops zijn deels live, deels van tevoren opgenomen en zijn beschikbaar voor online deelnemers.

NB: Tickets voor deelname op locatie zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij. Wanneer er toch minder mensen op locatie kunnen deelnemen, wordt de volgorde van aanmelden gebruikt om te bepalen wie op locatie aanwezig kunnen zijn. Bij het niet doorgaan van het evenement wordt alleen je ticket deel 'op locatie' geretourneerd (64,50). Het online deel van je ticket (t.w.v. 24,50) kan niet worden geannuleerd.


Direct aanmelden

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.