Update 13-03-2020 — In verband met de overheidsmaatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zijn we helaas genoodzaakt om het Opwekking Worship Weekend van 20 t/m 22 maart af te gelasten. Lees hier verder

Update 13-03-2020:
In verband met de overheids­maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zijn we helaas genoodzaakt om het Opwekking Worship Weekend van 20 t/m 22 maart af te gelasten. Lees hier verder.

Ieder jaar met Pinksteren wordt er een serie nieuwe Opwekkingsliederen uitgebracht, bestaande uit nieuwe Nederlandstalige liederen en vertaalde liederen die wereldwijd gezongen worden. In het najaar maakt een selectiecommissie een keuze van twaalf liederen uit de vele inzendingen, die daarna worden gearrangeerd en door de Opwekkingsband worden ingestudeerd. Tijdens het Opwekking Worship Weekend in maart worden de nieuwe Opwekkingsliederen van cd 44 opgenomen. Onder leiding van Elisa Krijgsman worden de liederen aangeleerd, en tijdens een aantal aanbiddingsconcerten opgenomen. Een unieke gelegenheid om alvast kennis te maken met de nieuwe Opwekkingsliederen en samen met de Opwekkingsband God te aanbidden. Met als resultaat een prachtige cd!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.