Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 bestaat de mogelijkheid dat het Opwekking Worship Weekend in aangepaste vorm wordt gehouden. Wij hebben daar bij onze aanmeldingsprocedure rekening mee gehouden. Lees hieronder hoe wij omgaan met aanmelden en eventuele restitutie.
 


NB: Heb je je aangemeld, maar gaat het fysieke event niet door of is het maximale aantal deelnemers bereikt, dan wordt het bedrag dat je betaald hebt voor het fysieke evenement, snel teruggestort. Je betaalt dan alleen 24,50 euro voor je online ticket en kunt alsnog het online event meemaken.


Ticketing

Voor het fysieke programma is alleen een weekendticket beschikbaar (geen losse dagen). Opwekking regelt de registratie van het evenementdeel en het verblijf kan geboekt worden via De Betteld; meer informatie daarover wordt bij bevestiging van de registratie meegestuurd. De prijs voor een weekendgast bedraagt 89 euro p.p. Voor het online programma op zaterdag 20 maart zijn er tickets beschikbaar voor livestream plus online workshops. De online workshops en andere online content kan na het weekend terug worden gekeken. De maximum capaciteit van het fysieke event is beperkt, dus snel aanmelden wordt aanbevolen! Deelnemers worden nl. ingeschreven op volgorde van aanmelden.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.