Het Opwekking Worship Weekend is een weekend vol inspiratie, lofprijzing en aanbidding, waarbij ook de nieuwe Opwekkings­liederen worden aangeleerd en opgenomen. Iedereen die ervan houdt om God te aan­bidden is van harte uitgenodigd om het weekend in maart mee te maken. 

Het weekend staat in het teken van aanbidding, muziek en de nieuwe Opwekkings­liederen. Daar is dan ook veel aandacht voor in het programma. Onder leiding van de Opwekkingsband onder leiding van Elisa Krijgsman worden de nieuwe Opwekkings­liederen die met Pinksteren uitkomen tijdens aanbid­dings­concerten opgenomen. Daarnaast zijn er opbouwende toespraken om jou als zanger of muzikant toe te rusten, en ontvang je inspiratie en waardevolle praktijk­tips van professionals tijdens de workshops op zaterdag­middag. Kortom, een inspirerend en leerzaam weekend!

Het Opwekking Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als muziekteam en zanggroep van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig lofprijzing en aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten en meteen als een van de eersten de nieuwe Opwekkings­­liederen aanleren! Investeer in tijd met elkaar om toegerust te worden voor je taak in de gemeente, en gebruik de input vanuit de workshops en de concerten om te groeien in aanbidding.  

Meer informatie over het Worship Weekend van 2022 komt eind 2021 beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, waaronder het Worship Weekend? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.


Houd me op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.