Update 13-03-2020:
In verband met de overheids­maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zijn we helaas genoodzaakt om het Opwekking Worship Weekend van 20 t/m 22 maart af te gelasten. Lees hier verder.

Opwekking Worship Weekend, het weekend waar ieder jaar in maart de nieuwe Opwekkingsliederen worden aangeleerd en opgenomen

Een weekend dat in het teken staat van lofprijzing en aanbidding. In het weekend worden ook de nieuwe Opwekkingsliederen aangeleerd en opgenomen. Iedereen die ervan houdt om God te aanbidden is van harte uitgenodigd om het weekend mee te maken. Het weekend vindt van 20 t/m 22 maart 2020 plaats op De Betteld in Zelhem. Het adres:

De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem

Weekend voor aanbidders
Het Opwekking Worship Weekend staat in het teken van aanbidding. De inspirerende workshops en seminars die op zaterdag worden aangeboden zijn helemaal op dit thema afgestemd. Daarnaast is in het programma veel ruimte ingebouwd voor ontmoeting. Dat maakt het tot een afwisselend en ontspannen weekend met contact met God en elkaar. Bovendien is het een unieke gelegenheid om alvast kennis te maken met de nieuwe Opwekkingsliederen van cd 44 en deze aan te leren.

Kom met je zang- en muziekteam
Het Opwekking Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als muziekteam & zanggroep van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig lofprijzing en aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten en meteen als een van de eersten de nieuwe Opwekkingsliederen aanleren! Daarnaast is er ruim gelegenheid om ontspannen een weekend lang met elkaar op te trekken en als team toegerust te worden voor je taak in de gemeente. Een mooie teambuildingsactiviteit om samen te groeien in aanbidding.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.