Het Opwekking Worship Weekend is een inspirerend weekend vol aanbidding, workshops en tijd voor ontmoeting. Een weekend tot eer van God, zoals Psalm 22 zegt: 'God troont op de lofgezangen van zijn volk.' Iedereen die ernaar verlangt om God te aan­bidden is van 18 t/m 20 maart van harte welkom op De Betteld in Zelhem. 

God zoekt naar mensen die Hem in Geest en waarheid aanbidden. Met heel hun hart en ziel uitzingen en uitleven wie Hij voor hen is. Dat is ons verlangen voor dit weekend. We willen samen groeien in aanbidding - in de breedste zin van het woord, want aanbidding is zoveel meer dan alleen zingen - en daar veel ruimte voor geven. Zo zijn er tijdens alle diensten korte toespraken van bekende aanbiddingsleiders en sprekers, en nemen we volop de tijd voor stilte, gebed en ‘ministry’. Om je verder te inspireren en toe te rusten is er op zaterdag een ruim aanbod aan seminars en workshops.

Dit jaar ligt de nadruk wat minder op het opnemen van de nieuwe Opwekkingsliederen, omdat deze nu tijdens verschillende momenten gedurende het jaar worden opgenomen. De laatste vier liederen voor cd46 worden wel opgenomen tijdens het Worship Weekend, en natuurlijk wordt de hele serie nieuwe Opwekkingsliederen gezongen tijdens het weekend. 

Het Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als aanbiddingsteam van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten uit o.a. de Opwekkingsband en meteen de nieuwe Opwekkings­­liederen aanleren! Investeer in tijd met elkaar om toegerust te worden voor je taak in de gemeente, laat je inspireren door de tijden van aanbidding en gebruik de input vanuit de workshops om persoonlijk en als team te groeien in aanbidding.  

Is het jouw verlangen om dichter bij Gods troon te komen? Wil jij groeien in aanbidding - persoonlijk of als team - of wil je een weekend lang zingen tot eer van onze God? Geef je dan vandaag nog op!

Bestel je ticket

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.