Van harte welkom op het Opwekking Worship Weekend, dat van 17 t/m 19 maart 2023 plaatsvindt op De Betteld in Zelhem, een inspirerend weekend vol aanbidding, workshops en tijd voor ontmoeting. En bovenal: een weekend tot eer van God want Hij troont op de lofgezangen van zijn volk. Kom ook, en beleef het mee! 

God zoekt naar mensen die Hem in Geest en waarheid aanbidden. Met heel hun hart en ziel uitzingen en uitleven wie Hij voor hen is. Dat is ons verlangen voor dit weekend. We willen samen groeien in aanbidding en daar veel ruimte voor geven. Zo zijn er tijdens alle diensten korte toespraken van bekende aanbiddingsleiders en sprekers, en nemen we volop de tijd voor stilte, gebed en ‘ministry’. Om je verder te inspireren en toe te rusten is er op zaterdag een ruim aanbod aan seminars en workshops.

Het Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als aanbiddingsteam van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten van o.a. de Opwekkingband en de nieuwe Opwekkings­­liederen aanleren - en de derde en laatste serie van cd 47 opnemen. Investeer in tijd met elkaar om toegerust te worden voor je taak in de gemeente, laat je inspireren door de tijden van aanbidding en gebruik de input vanuit de workshops om persoonlijk en als team te groeien in aanbidding.  

Is het jouw verlangen om dichter bij Gods troon te komen? Wil jij groeien in aanbidding - persoonlijk of als team - en een weekend lang zingen tot eer van onze God? Geef je dan snel op!


Bestel je ticket

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.